Beregn pris på dødsbobehandling

Benyt vores PRISBEREGNER og få et overblik over prisen på behandling af boet.

Antal arvinger

Privat skifte kræver, at arvingerne er enige. Det betyder, at alle beslutninger skal godkendes af samtlige arvinger. Vi sørger for at holde alle arvinger orienteret i løbet af boets behandling.

Havde afdøde oprettet testamente?

Ja

Hvis afdøde havde skrevet testamente, sikrer vi under boets behandling, at alle ønsker følges og vi sikrer os, at arvingerne orienteret, om retsfølgerne af afdødes ønsker, fx hvis arven bliver udbetalt som særeje.

Antal bankforbindelser

Afdødes bankkonti skal lukkes og opgøres. Det skal sikres, at afdøde ikke havde midler i flere banker, som måske ikke har været aktive i flere år.

Antal danske aktiver

En stor del af arbejdet med behandling af dødsboer består i at sælge eller overdrage aktiver. I dette felt skal antal aktiver angives. Hvis afdøde ejede et hus og et sommerhus tæller de hver som et aktiv. Efterlader afdøde et aktiedepot, tæller dette ligeledes som ét aktiv.

Der kan være mange andre forskellige aktiver, fx biler, vindmøller eller indbo, som der skal udarbejdes en værdiansættelse af. Endelig kan der være særlige forhold i dødsboer, som gældsbreve til arvinger eller tredjemand, forskudsarv eller andet, som medfører yderligere arbejde og derfor i denne beregner betragtes, som et “aktiv”.

Eksempel: Er der både et hus og et sommerhus, skriv “2”

Antal udenlandske aktiver

Ved udenlandske aktiver kan der blive tale om selvstændig bobehandling hos de lokale myndigheder.

Selv-salg af fast ejendom

Ja

Arvingerne sørger selv for at sælge de faste ejendomme som afdøde ejede.

Din pris:
0 DKK

Prisen er inkl. moms.
Udfyld kontaktformularen neden for, så kontakter vi dig hurtigst muligt

    Navn (Skal udfyldes)

    E-mail (Skal udfyldes)

    Telefon

    Emne

    Din besked